ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde sıra dışı konser

23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde sıra dışı konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde sıra dışı konser

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde dün gece Festival izleyicileri sıra dışı bir konsere tanık oldu. Caz için pek de alışıldık olmayan arp ve gitar ikilisi Maria Kmetkova ve Pavol Bereza su gibi akıp giden müzikleriyle dinleyicilerine adeta caz terapi yaptı.

İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile yapılan konserde arpist Maria Kmetkova ve gitarist Pavol Bereza, pek çok Slovak Sanatçı için esin kaynağı olan besteci, flütçü ve oyuncu Sisa Michalidesová’nın kendileri için bestelediği "Sisa and the Gray Pigeon for 53 strings" adlı projeyi seslendirdi. Birbiriyle uyumlu olağanüstü bir enstrüman kombinasyonu ile yorumlanan  eser, sanatçıların muhteşem tekniği ve iş birliği halindeki tellerin uyumundan doğan çok renkliliğin yanı sıra duygusal bir ruh hali de yarattı. Yaklaşık bir saatlik konser, 3 Mart’ta başlayan caz maratonunda dinlendirici bir vaha etkisi bıraktı.

23. İzmir Avrupa Caz Festivali, 11 Mart 2016 Cuma günü Avusturya Kültür Ofisi işbirliği ile yapılacak Juan Garcia – Herreros – Snow Owl konseriyle devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel: ''Yardım marketleri tüm belediyelere örnek olmalı''
Sonraki Haber Küçük Erkekler voleybolda zafer Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu'nun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?