ANA SAYFA > SPOR > Küçük Erkekler voleybolda zafer Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu'nun

Küçük Erkekler voleybolda zafer Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu'nun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçük Erkekler voleybolda zafer Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu'nun

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği'nden sonra, Küçük Erkekler Voleybol İl Birinciliği'nde de zafer Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu'nun oldu.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan final grubu müsabakalarında bütün rakiplerini set vermeden mağlup eden Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu zirveye oturdu. İkinci Selçuk 19 Mayıs Orta Okulu olurken, Konak Özel SEV Ortaokulu üçüncü oldu. Karşıyaka Özel Yamanlar Koleji Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde İzmir'i temsil ederken, Selçuk 19 Mayıs Orta Okulu ve Konak Özel SEV Ortaokulu grup müsabakalarında İzmir'i temsil edecekler.

Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu müdürü Muhammet Ali Toksoy "Geçen yıl Ortaokullar Voleybolda Türkiye Şampiyonu olmuştuk. Bu yılda Türkiye Şampiyonluğu kupası ile İzmir'e çifte kupa ile dönmek istiyoruz. Başta Voleybol antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde sıra dışı konser
Sonraki Haber Karşıyaka'da iki gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?