ANA SAYFA > SPOR > 2 gün elektriksiz kalan Kaf Kaf sorunu çözdü

2 gün elektriksiz kalan Kaf Kaf sorunu çözdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2 gün elektriksiz kalan Kaf Kaf sorunu çözdü

Karşıyaka'ya ait Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin elektriği, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye olan yaklaşık 100 bin TL borç nedeniyle kesildi. Yönetim 2 gün sonra 22 bin TL'lik taksidi ödeyerek yeniden elektrik verilmesini sağladı.

Yapılan anlaşmayla taksitlendirilen borcun 22 bin TL tutarındaki taksidinin, son ödeme tarihi olan geçen cuma günü ödenmediği, bunun üzerine tesislere gelen GDZ Elektrik personelinin salı gününe kadar ek süre verdiği belirtildi. Borcun salı günü de ödenmemesi üzerine elektriği kesen görevliler, tesisatı mühürledi.

A takımın kullandığı kamp merkezi, futbol ve basketbol altyapı tesisleri ile kondisyon salonları elektriksiz kalırken, jeneratörün devreye girmesiyle antrenman ve günlük işlerin aksamasını önledi.

Bugün 22 bin TL borcu ödeyen yönetim, elektriği açtırırken, tesislere yeni bir abonelik bağlatacaklarını söyleyen Başkan Mutlu Altuğ, "Jeneratöre daha önce yakıt aldırdığım için elektriksiz kalmadık. Borç taksidini de ödeyip sorunu çözdük. Eski abonelikle ilgili birikmiş borçları da yeniden taksitlendireceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Güneş'e ceza yok...
Sonraki Haber ''Babalar'' Karşıyaka'da eğitim alacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?