ANA SAYFA > EĞİTİM > ''Babalar'' Karşıyaka'da eğitim alacak...

''Babalar'' Karşıyaka'da eğitim alacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Babalar'' Karşıyaka'da eğitim alacak...

Aile birliğinin korunmasını sağlamak ve ebeveynler ile çocuklar arasındaki bağları güçlendirmek için eğitim programlarına önem veren Karşıyaka Belediyesi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı işbirliğiyle bu kez babalara eğitim verecek. Destek Programı sayesinde, babaların çocuk bakımı ve gelişimindeki sorumluluğu anlatılacak.

Karşıyaka Belediyesi, aile birliğini korumak ve çocukların daha sağlıklı ortamlarda gelişimini sağlamak için sürdürdüğü eğitim çalışmalarına bir halka daha ekledi. Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile ortak proje yürüten belediye, Baba Destek Programı ile bu kez babalara yönelik eğitim çalışması başlattı. Önümüzdeki ay başlaması planlanan program 3-6 ve 7-11 yaşları arasında çocukları olan babalara yönelik olacak. Haftada bir gün, 2 saat üzerinden yapılacak. Yaklaşık 3 ay sürecek.  
 
Baba Destek Programı ile babanın çocuk bakımındaki önemi, sorumluluğu ve çocuk gelişimi konusunda eğitimler verilecek. Çocuk ihmal ve istismarının önlenmesi ve babanın çocukla birlikte daha kaliteli zaman geçirmesi hedeflenecek. Eğitime katılmak isteyenler 399 40 78 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Toplumun en küçük birimi olan ailemizin birliğini ve düzenini korumak için yıl boyu eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Aile Üniversitesi, İyi Anne Baba Okulu ve annelere yönelik programların yanı sıra bu kez sadece babaları kapsayan bir eğitim çalışması başlatıyoruz. Baba ile çocuğun ilişkisini güçlendirmeyi, çocuğun gelişim sürecinde babanın önemini vurgulamayı amaçlıyoruz. Tüm duyarlı babalarımızı bu eğitim programına bekliyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2 gün elektriksiz kalan Kaf Kaf sorunu çözdü
Sonraki Haber 8 Karşıyakalı'ya Basketbol Oskarı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?