ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş'e ceza yok...

Atilla Güneş'e ceza yok...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş'e ceza yok...

Teknik direktör Atilla Güneş'in, ilk yarıda verilen 7 maçlık cezayı çekmeden yedek kulübesinde yer aldığı gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilmesinin şokunu yaşayan Karşıyaka'ya müjdeli haber geldi.

PFDK, bugün yaptığı toplantıda, pazar günü oynanan müsabakada yönetici olarak akredite edilen Güneş'in disiplin ihlali yapmadığına karar verdi.PFDK, açıklamasında, "Karşıyaka Kulübü yöneticisi Atilla Güneş, cezaya uymama nedeniyle kurulumuza sevk edilmiş ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir" ifadelerini kullandı. Kurul, bu kararın ardından, Güneş'in 13 Ekim'de aldığı cezayla ilgili yargılamanın iadesi talebini de koşullar oluşmadığından otomatik olarak reddetti.

PFDK Aydınspor 1923 karşılaşmasındaki olaylar nedeniyle yeşil kırmızılılara 5000 TL para cezası verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka turu kutladı...
Sonraki Haber 2 gün elektriksiz kalan Kaf Kaf sorunu çözdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?