ANA SAYFA > İZMİR > 2 Eshot Şoförü 14 saat arayla dövüldü

2 Eshot Şoförü 14 saat arayla dövüldü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2 Eshot Şoförü 14 saat arayla dövüldü

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait ESHOT tarafından işletilen '46' numaralı Çobançeşme- Gültepe- Toros hattına çalışan iki şoför 14 saat arayla dövüldü.

 DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, şoförlerin baş, sırt, kol ve boyun bölgelerine sopayla vurulduğunu belirterek, "Şoförlerimiz yolcu indirmek için durakta durunca birkaç kişi 'Neden önümüzden durdun' diyerek, sopayla şoförlere saldırdı" dedi.

Saat 00.00'da '46' numaralı Çobançeşme- Gültepe- Toros hattında son seferini yapan Murat Er, iddiaya göre yokuş aşağı inerken arkasındaki aracın zik zak çizerek ilerlediğini görünce sağa çekti. Arkasından gelen araç da önünde durdu ve içinden inen 5 genç, ellerindeki sopalarla Er'e saldırdı. Şoför Er sırtına, boynuna ve kollarına ağır darbe aldı. Buralarda ezilme, kızarma ve morarma oluştu.

Saat 14.00'da aynı hatta çalışan şoför Murat Bulut da yolcu indirmek için durağa yanaştığı sırada "Nasıl önümüzde durursun" diyen gençlerin saldırısına uğradı. Bulut, aldığı darbelerle yaralanırken sedye ile hastaneye kaldırıldı. 5 kişinin gösaltına alındığı Gültepe Karakolu önünde toplanan belediye otobüsü şoförleri olayı protesto etti. ESHOT'ta örgütlü olan Genel İş Sendikası'nın bağlı olduğu DİSK'in Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, "İki şoförümüz mahallenin gençleri tarafından darp edildi. Bu ülkede insanları işlerine getirip götüren otobüs şoförleri dayak yiyor. Bu magandalara 'Şoförüne dokunma' diyoruz. Gece yaşanan olayla alkollü olan gençler, kendilerine yol vermek için otobüsü durduran şoföre 'sen kimsin de bize yol veriyorsun' diye saldırıyor. Öğle saatlerindeki saldırıda ise 'neden önümde durdun' diye dayak atılıyor. İnanılır gibi değil" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi'nden açıklama
Sonraki Haber Akıllı Trafik Sistemi Şehitler Bulvarı’na yapılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?