ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi'nden açıklama

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi'nden açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi'nden açıklama

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi yayınladığı bir açıklama ile göreve geldikleri günden itibaren yaptıklarını özetledi.

Açıklama şu şekilde;

 

'' Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi olarak başta altyapı ve tesisleşme olmak üzere çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz.

Gençlerimize Güveniyoruz

Öncelikle geçtiğimiz sezon Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası’nda 2.olan takımımızda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyoruz. Bizde bu büyük başarının sahibi gençlerimize güvenerek A Takımımızı onların üstüne kurmaya karar verdik. Voleybol Şubemizin gelecekte sağlam temellere oturması ve kalıcı başarıların oluşabilmesi adına bu sezon tamamı altyapımızdan oluşan gençlerimizle Voleybol Bayanlar 1.Ligi’nde mücadele edeceğiz.

A Takımımızın başına da daha önce kulübümüzde görev almış, son iki sezonda Afyon Belediyespor’u önce 3.Lig’den 2.Lige; ardından 1.Lig’e yükseltme başarısı gösteren tecrübeli isim Tamer Çamlıbel’i getirdik. Bizim gibi altyapıya inanan ve gençlerle başarıya ulaşmayı gaye edinmiş antrenörümüz, iki aylık süreçte çalışmalarıyla, neredeyse tüm altyapı idmanlarına katılmasıyla ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi bize fazlasıyla hissettirdi.

15 sporcumuza %100 Eğitim Bursu

Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren vaktimizin önemli bir kısmını altyapı takımlarımızın çalışmaları ve spor okullarımız için harcadık. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda 15 sporcumuza çeşitli kolejlerde %100 eğitim bursu sağladık. Bu sayıyı da her geçen gün arttırmayı hedefliyoruz.

Hep bir noktada tıkandık: SALON!..

Bu süreçte en büyük sıkıntımız ise salonsuzluk oldu. Kısa süreli çözümlerle sporcularımıza bu sıkıntıyı yansıtmamak için olağanüstü çaba harcadık. Spor okulundaki öğrenci sayımızı bu büyük sıkıntıya karşın iki katına çıkarttık ki bu artış şubemizin geleceğidir. Ama dediğimiz gibi hep bir noktada tıkandık: SALON!..

Bölgemizde bulunan okullarının spor salonlarına muhtaç kalmış durumdayız. Birçok hatırı sayılır Karşıyakalı’nın çocuklarının diğer kulüplerin spor okullarına gitmesi ve altyapı takımlarında oynaması ise gerçekten içimizi acıtıyor. Bu bağlamda çok önemli bir proje geliştirdik. Projemizi camia büyükleriyle paylaştığımızda aldığımız tepkiler bizi inanılmaz umutlandırdı. Çok hızlı ve emin adımlarla çalışarak projemizde son aşamaya geldik. 10 gün içerisinde projemizi sizlerle paylaşacağız.

Tüm Karşıyakalıları genç kızlarımıza destek olmaya çağırıyoruz.

15 Ekim’de Alaşehir deplasmanında sezonu açıyoruz. Teknik, idari ve sporcu kadromuzun armamızın hakkını vererek; terinin son damlasına kadar mücadele edeceğinden şüphemiz yok. Tüm Karşıyakalıları kızlarımıza destek olmaya çağırıyoruz.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi adına Şube Başkanı Serkan ERGÜVEN ''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rauf Denktaş'ın büstü Karşıyaka'da dikiliyor...
Sonraki Haber 2 Eshot Şoförü 14 saat arayla dövüldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?