ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan davet

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan davet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan davet

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu "Daha Güzel Bir Karşıyaka" için düzenledikleri Proje Lansmanı toplantısına tüm Karşıyakalıları davet etti.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu "Yaklaşık 60 günden bu yana sahada Belediye Başkan Adayımız Ayda Maç'ın öncülüğünde tüm teşkilat olarak sokak sokak, kapı kapı çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde Karşıyaka'mızın tüm paydaşları ile diyaloglar kurarak kentimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını kentimizin bireyleri ile beraber tespit ettik.  Karşıyaka'mıza yakışır, Karşıyaka'mıza nefes aldıracak vizyon projeler geliştirdik" dedi.

Belediye Başkan Adayları Ayda Maç'ın proje insanı olması ve belediyeciliği bilen bir bayan olmasından dolayı Karşıyaka'nın çok şanslı olduğunu ifade eden Çiftçioğlu; 7 Mart Perşembe akşamı saat19.00'da Karşıyaka Hikmet Şimşek Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Daha Güzel Bir Karşıyaka İçin" düzenledikleri Proje Lansmanı toplantısına tüm Karşıyaka halkını davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu antrenöre kim dur diyecek?
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol Şubesi'nden sert açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?