ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol Şubesi'nden sert açıklama

Karşıyaka Voleybol Şubesi'nden sert açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol Şubesi'nden sert açıklama

Karşıyaka Voleybol Şubesi'nden hakem, gözlemci ve taraflı yönetimlere karşı çok sert açıklama geldi. Yayınlanan açıklama şöyle:

"Hakemler de insandır ve hata yapabilirler. Bu olgu, 107 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü kültüründeki hoşgörüyle kabul görmüş tartışılmaz bir gerçektir.
Hakemler, fairplay ruhuna uygun olarak; gördüğünü çalan, adil, dürüst ve mert insanlardır, olmaları gerekir!

Ancak bazı hakemler aynı takıma üst üste hata yapmayı alışkanlık haline getiriyorsa ya bu işten anlamıyorlardır yada art niyetlidirler!.

Son 3 sezondur A takım düzeyinde yabancı oyuncu transfer etmeyerek; altyapımızdan gençlere şans vererek ve “Altyapımız Herşeyimiz” sloganıyla Türk voleyboluna katkı sağlamak amacıyla zor şartlarda adeta savaşıyoruz.

Bu sezon başından beri altyapımızdaki maçlarda yapılan bariz hakem hataları; ev sahibi olduğumuz A takım maçlarımızdaki taraflı saha komiseri ve gözlemci uygulamaları konusunda sessiz kalmayı tercih etmiştik.
Fakat bizimde bir sabrımızın olduğu aşikardır.
Ve son olaylar sabrımızı taşırmıştır!

Bir altyapı maçımızda kendisini hakem zanneden; hakemliği ek iş olarak yapan! Eyüphan Kayışoğlu; saha komiseri Serdar Koç ve maçın gözlemcisi Hüseyin Güçlükan maç içindeki kararları, sahte doktor raporları, eyyam kokan savunmalarıyla Türk voleyboluna kara bir leke olarak kazınmışlardır!

Herkesin gözleri önünde diğer takımların yöneticilerinin, antrenörlerinin yaptıklarını görmezden gelip; Türkiye’de amatör branşlara ve altyapıya verdiği önemle bir değer olan Karşıyaka Spor Kulübü’ne oynanan bu oyunlara çanak tutan İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu’yu görevini adaletli ve yakışır şekilde yapmaya davet ediyoruz.

Söz konusu 107 yıllık ulu çınar Karşıyaka Spor Kulübü’nün hakları olduğu zaman gözümüzü karartıp, gereken her mücadelenin içerisinde sonuna kadar var gücümüzle yer alacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Yönetimi"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan davet
Sonraki Haber Kaf Kaf'ı tutana aşk olsun...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?