ANA SAYFA > SPOR > Bu antrenöre kim dur diyecek?

Bu antrenöre kim dur diyecek?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu antrenöre kim dur diyecek?

Rotaspor (Özel Rota Koleji) - Karşıyaka genç kızlar voleybol maçında İzmir'in hem seçkin, hem de güzide bir eğitim kurumu olan Rota Koleji'nin genç takım antrenörünün yaptığı hareket spor kamu oyu tarafından kınandı.

Daha önce de bu tip hareketler yapan, sportmenliğe ve fair play olgununa, özellikle de eğitim kurumunda çalışan bir spor antrenörüne yakışmayan davranışlarda bulunan Rota Koleji antrenörü Alper Kemal Kaygusuz yine yapacağını yaptı ve takımı sayı kazanınca protokol tribününe el kol işaretiyle büyük tepki çekti.
Sağduyulu yöneticiler ve seyircilerin araya girmesiyle olası bir olay önlenirken, Rota Koleji antrenörü Alper Kemal Kaygusuz hiç oralı bile olmadı.
Antrenör Alper Kemal Kaygusuz'a daha önce de sabrı taşan bir bayan veli terlik fırlatmış, olay Televizyonlar, ulusal, yerel basın ile sosyal medyaya yansımıştı.

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Ayda Maç’a MHP Karşıyaka desteği…
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan davet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?