ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Hasco Metal

Hasco Metal

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hasco Metal

Hasco Metal olarak uzun yıllardan beri sektörde edindiği tecrübe ile dövme çelik ve metal üretimleri gerçekleştiriyoruz.

Hasco Metal olarak uzun yıllardan beri sektörde edindiği tecrübe ile dövme çelik ve metal üretimleri gerçekleştiriyoruz.  Üretmiş olduğumuz ürünler, ülkemiz genelinde binlerce firmaya hizmet vermenin yanı sıra Dünya genelinde tanınan firmalarca da kullanılır.

Bu anlamda, her yıl geliştirdiğimiz üretim hacmimiz ve firma portföylerimizle her geçen yıl ithalat ve ihracatta yükselmeyi sürdürüyoruz.

Üretimini Gerçekleştirdiğimiz Ürünler

Hasco Metal firması olarak, sıcak haddelenmiş çelikler, dövme çelikler ve soğuk haddelenmiş çelikler gibi farklı metotlarla pek çok sektör için gereken metal ürünlerinin hem üretimini hem de satışını gerçekleştiriyoruz.

Sıcak haddelenmiş çelik ürünleri kapsamında, kimya, ağır sanayi, savunma sanayi ve daha pek çok alanda kullanılmak üzere farklı ebatlarda ve kalitede çelik üretimini gerçekleştiriyoruz. Bu ürünlerin en büyük özelliği yapısı asla bozulmadan yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanılmasıdır.

Soğuk haddelenmiş çelik ürünler ise, ısıl işlem yapılmadan sadece kalıplarla yapılan üretimleri kapsar. Bu anlamda pek çok sektörde kullanımının yanı sıra tamir atölyeleri gibi ufak çapta işletmelerce kaynak yapımında da kullanılabilen ürünlerdendir.

Dikişsiz borular ise, suya, sıcağa ve darbelere dayanıklı olması sayesinde özellikle inşaat sektöründe kullanılan borulardandır.

Dayanıklı Ürünler İçin Hasco Metal

Hasco Metal, üretimi yaptığı her ürünü son halinden sonra çeşitli testlerden geçirerek kontrolünü sağlar. Bu sayede hem dayanıklılığı hem de sağlamlığı onaylanmış olur.

Firmamızla ilgili her türlü bilgiye https://www.hascometal.com/ sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Amatörler, Spor Daire Başkanı Orhunbilge'yi ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka'da Dünya Süt Günü coşkuyla kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?