ANA SAYFA > SPOR > Amatörler, Spor Daire Başkanı Orhunbilge'yi ziyaret etti

Amatörler, Spor Daire Başkanı Orhunbilge'yi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Amatörler, Spor Daire Başkanı Orhunbilge'yi ziyaret etti

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği önderliğinde Bayraklı, Bornova, Çiğli ve Gaziemir amatör spor kulüpleri birlik başkan ve yöneticileri İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge'yi makamında ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, aynı kurumda görevli, takım sporları direktörü Saffet Türksoyuer ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Projeler Müdürü Sezer Çiçek'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda amatör kulüpler, isteklerini iletti. 
Ziyarete Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkan Yardımcısı Metin Acaroğlu, yönetici Burhan Yücel'inn yanı sıra şu yöneticiler de katıldı. Cüneyt Çelik, Kadir Dursun (Bayraklı), Mustafa Yılmaz, Cafer Çamoğlu (Bornova), Osman Oflatçı (Çiğli), Muammer Şentürk (Gaziemir).

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Çeşme'ye iki yılda yaklaşık 300 milyon liralık yatırım yaptık
Sonraki Haber Hasco Metal

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?