ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Muhteşem yayın ağları ayağınıza geliyor

Muhteşem yayın ağları ayağınıza geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhteşem yayın ağları ayağınıza geliyor

Türkiye’de dijital yayıncılık denildiğinde akla ilk gelen Digitürk, muhteşem yayın ağlarını ayağınıza kadar getiriyor.

Birbirinden özel programların yanı sıra sunmuş olduğu enfes fırsatlarla adından söz ettiren Digitürk, mükemmelliği yakalamanız için harika bir fırsatı size sunuyor. Evinizde veya iş yerinizde size özel yayın deneyimleri, tv programları ve canlı yayınları sunan Digitürk, sahip olduğu ileri teknoloji sayesinde her türlü imkanı size sunabilecek nitelikleri evinize getiriyor. Dünya ile aynı teknolojiyi kullanan Digitürk,  yüksek kalitede yayın ağlarıyla beğeni toplamayı başarıyor. Normal bir televizyon yayınına oranla 5 kat daha fazla olan görüntü çözünürlüğünü size sunan Digitürk, 4K teknolojisini evlerinize getiriyor. HD, 3D veya 4K kalitesinde yayınları kesintisiz takip edebileceğiniz Digitürk, yayıncılıktan çok daha öte hizmetleri size sunacak ve eşsiz fırsatları ayağınıza getirecektir. Digitürk hakkında detaylı bilgileri doğrudan satış kanalı aracılığı ile elde edebilirsiniz.

Türkiye’de televizyon izleyicilerine 2000 yılından itibaren hizmet veren Digitürk, dijital yayıncılık anlamında sahip olduğu teknolojileri en ideal şekilde sizlere ulaştırıyor. Dünya ile aynı anda izleyebileceğiniz ödüllü diziler, filmler, spor müsabakaları veya belgesellerden oluşan yayın ağı 250’den fazla kanalla evlerinize geliyor. Gerek yerli gerekse de yabancı kanalların muhteşem içeriklerine kolayca ulaşabileceğiniz bu platformda alacağınız hizmet kalitesi size eşsiz bir deneyim yaşama fırsatı sunacak. Film, dizi, belgesel, yetişkin, eğlence, spor kanallarında kaliteli yayınları Digitürk ile bulabileceksiniz. Bunun yanı sıra Digitürk kutuları ile en yeni televizyon teknolojileriyle tanışabilme şansını elde edebileceksiniz. Digiturk HD, Digiturk Plus ve Digiturk IQ hizmeti sahip olacağınız Digi Kutu ile evlerinize gelecek. Gişe rekortmeni filmlerin yanı sıra Lig Tv yayınlarıyla da evinizi adeta bir spor salonuna çevirebilecek Futbol başta olmak üzere tüm spor dallarının heyecanını kolay ve hızlı şekilde yaşayabileceksiniz. Eurosport, Mezzo, VH1, Cartoon Network, Disney XD, National Geographic Channel, National Geographic Wild gibi yabancı kaynaklı tematik kanallara kolayca erişebilmeniz için Digitürk aboneliğini başlatabilirsiniz. Digitürk aboneliği için yeni abonelik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Digitürk denildiğinde akla ilk gelen spor yayıncılığı oluyor. Spor Toto Süper Ligi’nin tüm heyecanını bulabileceğiniz bu platform yabancı müsabakaları da takip edebilmenizi sağlayacaktır. Renklerine gönül verdiğiniz takımın müsabaka öncesi haberleri, canlı maç anlatımı, müsabaka sonrası yorumları gibi detaylı bilgilere ulaşabilmenizi sağlayacak Digitürk, Süper Lig heyecanı yanında İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, Brezilya Serie A, Rusya Premier Ligi Euroleague ve Basketbol Süper Ligi müsabakalarını da ekranlarınıza getirecek.

Digitürk kampanyalarından yararlanarak ev veya iş yerinizde bu heyecana ortak olabilirsiniz. Fırsatlarla dolu bir dünyanın kapılarını ardına kadar aralamanızı sağlayacak olan Digitürk, yayıncılık alanında sunmuş olduğu hizmetin yanı sıra pek çok farklı kategoride de yardımınıza koşacak nitelikleri barındırıyor. Yayıncılık deneyiminin yanı sıra internet anlamında da harika bir fırsat yakalamak isterseniz Digitürk internet paketleri tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin en hızlı fiber ağına sahip olan Digitürk, tercihinize göre ADSL, vDSL veya fiber bağlantı çeşitlerini size sunuyor. En yakın digitürk bayimize gelerek birbirinden özel fırsatları değerlendirme şansına sahip olabilirsiniz. Bu fırsatlar sonucunda gerçek anlamda hem televizyon hem internet deneyimi sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da “Hukuk ve Demokrasi” panelinde Tezcan ve Kazan konuştu...
Sonraki Haber İzmir, metrosundan memnun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?