ANA SAYFA > İZMİR > İzmir, metrosundan memnun

İzmir, metrosundan memnun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir, metrosundan memnun

İzmir Metro’nun 38 kiosk ve resmi web sitesi üzerinden düzenlediği ankete katılan yolcuların yüzde 80’den fazlası, İzmir Metro ile yaptıkları yolculuk deneyiminden memnun olduklarını belirttiler.

İzmir Metro’nun www.izmirmetro.com.tr kurumsal web sitesi ve tüm istasyonlarda yer alan 38 kiosk üzerinden yapılan yolcu anketinde, ulaşım memnuniyeti yüzde 80 oranını aştı. Her ay yaklaşık 2 bin 500 yolcunun katıldığı anket,  İzmir Metro ile yapılan yolculuk deneyiminden yüzde 80’den fazla memnun kalındığını gösterdi.  Ankette; yolcu profili, aktarma ve yolculuk bilgisi ile bazı uygulamalara ilişkin değerlendirme sorularının yanı sıra memnuniyet ölçen içerikler de yer alıyor. 15 sorunun bulunduğu anket,  kolay ve anlaşılır olması, kısa sürede bitirilmesi nedeniyle büyük ilgi görüyor. Yolcular,  öncelikli 8 soruda İzmir Metro’sundan aldığı hizmeti değerlendiriyor. 2011 yılından bu yana TSE EN ISO 1002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi belgeli olan İzmir Metro, hizmet kalitesini daha iyiye götürmek, yolcularının beklentilerini ölçmek amacıyla başlattığı anket çalışmasını 1 Ocak 2013 tarihinden bu yana  sürdürüyor. İlk yıllarda sadece web sitesi üzerinden yapılan anket, sonrasında istasyonlara kioskların konulmasıyla yaygınlaştı ve katılım arttı ve kullanılan oy sayısı 150 bine ulaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muhteşem yayın ağları ayağınıza geliyor
Sonraki Haber Markovic: İkinci yarı enerjimiz yükseldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?