ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Android one renkleri

Android one renkleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Android one renkleri

Teknolojideki son gelişmeleri içinde barındırmayı başaran General Mobile, hızlı ve kullanımı kolay android one akıllı telefonu ile karşımıza çıkmaktadır.

Teknolojideki son gelişmeleri içinde barındırmayı başaran General Mobile, hızlı ve kullanımı kolay android one akıllı telefonu ile karşımıza çıkmaktadır.

Hızı kadar insanlara da kullanım kolaylığı sunan akıllı telefonun en çok tercih edilmesinin sebeplerinden biri de çift sim kart özelliğine sahip olmasıdır.  Böylece çift sim kartı olan insanların çift telefon taşımalarına gereke kalmadan tüm işlemlerini tek telefondan hızlıca yapma imkânına sahip olmaları onları mutlu etmektedir. Telefonun başka özelliklerine baktığımız da içerisinde 3G, 4G, genişletilebilir hafıza, Wi-fi, radyo ve GPS özelliklerini barındırmaktadır.

Sitemizden akıllı telefon hakkında istenilen her türlü bilgiye ulaşmak mümkündür. Özellikle siyah ve beyaz renkleri ile karşımıza çıkan General Mobile android one akıllı telefonu 13 MP arka kamera, 5MP ön kamera ve 2160p video çözünürlüğü ile karşımıza çıkmaktadır. Böylece en mutlu anlarınızı ölümsüz hale getirmeniz de sağlanır. Siteden mağazaların sunduğu fiyat tekliflerini de görerek özelliklerine bakıldığında gayet cazip bir fiyatı olduğunu göreceksiniz. Kendinize uygun gelen en iyi fiyatlı mağazadan telefonu satın almanız mümkündür.

Dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 16 GB dâhili hafızasına sahiptir. 4 çekirdekli, 1,2 Ghz hızına sahip olan android one akıllı telefonu adından da anlaşılacağı gibi android işletim sistemine sahip bir telefon olarak karşımıza çıkar. Android işlemlerde oldukça hızlı güncelleme yapan akıllı telefona sahip olmak artık oldukça kolaydır.  Tek yapmanız http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/general-mobile-discovery/general-mobile-android-one-p205792412/ linkini tıklayarak sitemizden inceleyebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlber Hoca Karşıyakalılarla buluştu
Sonraki Haber Bebek bezi özellikleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?