ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da Dustin Hogue krizi...

Pınar Karşıyaka'da Dustin Hogue krizi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da Dustin Hogue krizi...

Basketboldaki transfer yasağını sponsoru Yaşar Holding'in desteğiyle sona erdiren Pınar Karşıyaka'da bu kez de Dustin Hogue krizi kapıda…

Bir sezon önce sezon başında transfer edilen ancak bir dakika bile oynamayan ardından da giden Dustin Hogue alacakları için FIBA'ya başvurdu.
Karşıyaka'dan 190 bin Dolar (1 milyon 40 bin TL) talep eden oyuncu  Ağustos 2017'de 2 yıllığına transfer edilen Hogue'un lisansı, Türkiye'ye gelmeden önce bizzat dönemin başkanı Mutlu Altuğ’un sözleşme imzalattığı oyuncunun son kulübü olan Güney Kore ekibi Goyang Orions’un 100 bin Dolar bonservis ücreti istemesi nedeniyle çıkarılamamıştı. Bu nedenle Karşıyaka’da takımla birlikte 3 ay boyunca antrenman yapıp forma giyemeyen, hiç maaş ödenmeyen basketbolcu, kulübe ihtar çekmesinin ardından 30 günlük yasal sürede parası yatırılmayınca Kasım 2017'de serbest kaldı.

Karşıyaka Spor Kulübü 276 bin Dolar yıllık ücret karşılığı anlaşan, geçen yıl oynamadan 122 bin Dolar alacağı biriken Hogue, kulüpten faizler ve tazminatla birlikte FIBA kanalıyla 190 bin Dolar talep etti.
FIBA'da görüşülen dosyanın karara bağlanması an meselesi olunca da transfer yasağını kısa bir süre önce Yaşar Holding kanalıyla kaldıran Karşıyaka, Hogue kararı kesinleşirse yine yasaklı konumuna düşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka Kızılay’dan büyük vefa…
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı için ruhsat seferberliği...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?