ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Kızılay’dan büyük vefa…

Karşıyaka Kızılay’dan büyük vefa…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kızılay’dan büyük vefa…

Kızılay Karşıyaka Şubesi Başkanı Kamil Karadeniz hastanede yatan bağışçısını ziyaret ederek sağlık sorunları ile ilgilendi.

Kızılay Karşıyaka Şubesi Başkanı Kamil Karadeniz,Çiğli Bölge Hastanesi’nde tedavi gören Kızılay’ın gayrimenkul bağışçısı Kızılay dostu hayırsever Tomris Urhanlı’yı ziyaret ederek sorunları ile yakından ilgileniyor.
Büyük bir vefa örneği gösteren Karadeniz, bağışçıların kendileri için çok değerli olduğunu belirterek şunları söyledi. “Bağışçılarımızın sayesinde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabiliyoruz. Onlara sağlığında nasıl saygı gösteriyorsak, rahatsızlıklarında da yanlarında bulunmayı bir görev sayıyoruz. Tomris ablamızın rahatsızlığını duyar duymaz hastaneye koştuk. Hastanedeki tedavisi bittikten sonra da evde bakım hizmetlerini sağlayacağız. Kendileri Kızılay’ımıza gayrimenkul bağışlayan bir bağışçımız.Tüm bakımları Kızılay tarafından karşılanan bağışçımızın sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz.”

 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın Bucaspor maçı iptal edildi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Dustin Hogue krizi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?