ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya Göztepe'den tebrik geldi

Karşıyaka'ya Göztepe'den tebrik geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya Göztepe'den tebrik geldi

Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Pınar Karşıyaka'yı kutlayanlardan biri de ezeli rakip Göztepe oldu.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, telefonla aradığı Karşıyaka Başkanı Ali Erten'i tebrik etti. Pınar Karşıyaka'nın potadaki başarısının önemine dikkat çeken Mehmet Sepil, Ali Erten'e, "İzmir'de bu sportif ateşi bir kulübün yakması gerekiyordu. Siz bunu başardınız. Pınar Karşıyaka'nın şampiyonluğu kent sporuna olumlu yansıyacaktır" diye konuştu.

Göztepe, Karşıyaka'ya kutlama faksı çekti. Başkan Vekili Talat Papatya da şampiyonluk gecesi attığı tweetle rakibi tebrik etti. Papatya'nın tweetinde, "Eurolig'de son 8'e kalan 2 takımla yaptıkları 9 maçın 7'sini kazanıp şampiyon olan Karşıyaka Basketbol takımını kutluyorum. İZMİR KAZANDI!" cümlelerini yazdı. Başkan Vekili Papatya'nın yazdığı mesaj, taraftar cephesinde hem olumlu hem de olumsuz tepkiler aldı.

Futbolda PTT 1'inci Lig'e dönen Göztepe'yle yeni sezonda tekrar rakip olmaya hazırlanan yeşil kırmızılılarda Sepil'e teşekkür eden Ali Erten, "Arayıp güzel dileklerini ilettiği için çok mutlu oldum. İki kulübün yeni sezonda Fair Play çerçevesindeki rekabeti İzmir futboluna ivme kazandıracak" dedi. Rekabetleri dünya çapında bilinen iki kulüpte 2 yıl önce o dönemki Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz'i kulüpte ziyaret ederek buzları eritme adına adım atmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yarın elektrik kesintisi var
Sonraki Haber Kaf Kaf, transfer için Erdal Acar'ı bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?