ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, transfer için Erdal Acar'ı bekliyor

Kaf Kaf, transfer için Erdal Acar'ı bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, transfer için Erdal Acar'ı bekliyor

yserispor'dan Mehmet Eren ve Çağlar Birinci, Altınordu'dan Taha'yla anlaşan Karşıyaka, işadamı Erdal Acar'ın taahhüt ettiği yeni ödemeleri henüz yapmaması üzerine diğer transferler için beklemeye geçti.

Kulübe şimdiye kadar 2.5 milyon TL'ye yakın bağış yapan işadamı Erdal Acar, transfer yasağının kalkması için 2.5 milyon TL, personel alacakları olan 1 milyon TL ile ve şampiyon olan basketbol takımına vermeyi taahhüt ettiği 400 bin dolar prim ödemelerini de yapacağını söylemişti. Acar, geçen hafta yapacağını söylediği bu ödemeleri, 23 Haziran Salı gününe ertelemişti. Ancak dün ve bugün de Acar ödemeler konusunda henüz adım atmadı. Bunun üzerine yönetim, Kayserispor'dan Nobre, Fonseca gibi isimlerin transfeirini askıya aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya Göztepe'den tebrik geldi
Sonraki Haber Atamızın KSK'yi ziyaret ettiği ve armaya Ay Yıldız vermesinin 89.yılı kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?