ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı yelkenciler Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında yarışacak.

Karşıyakalı yelkenciler Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında yarışacak.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı yelkenciler Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında yarışacak.

2018 ve 2019 yıllarında yapılan Türkiye Şampiyonalarında aldıkları derece ve puanlara göre Karşıyakalı 2 yelkenci dünya, 4 yelkenci de Avrupa Şampiyonasında Türkiye Yelken Milli Takımı adına yarışacak.

Laser 4.7 sınıfı Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda Derin Baytur 1. Erkek yarışmacı, Laser standart U21 Dünya Şampiyonası’nda Umut Efe Alpkoçak 2. Erkek yarışmacı olarak yarışacaklar.
Avrupa Şampiyonasında yarışacak olan Karşıyakalı yelkenciler ise şunlar:
Laser 4.7 sınıfı Avrupa Şampiyonası’nda  Uygar Kızılkaya 4. Erkek yarışmacı, Laser Radial Gençler Avrupa Şampiyonası’nda Deniz Altay 3. Erkek, Zeynep Tuncalı 3. Kız yarışmacı.
Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak “Aranızda Milli Takım forması giyme onuruna erişecekler var. Onlara uluslararası yarışlarda bayrağımızı dalgalandırmaları için hep beraber canı gönülden başarılar dileyeceğiz. Tüm sporcularımızı, onları yetiştiren ailelerini, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı yelkenciler yine kürsüde...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Göztepe'den fark yedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?