ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı yelkenciler yine kürsüde...

Karşıyakalı yelkenciler yine kürsüde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı yelkenciler yine kürsüde...

TYF Spor Toto Yıldızlar Kupası’nda Optimist ve Laser sınıflarında kupalar sahiplerini buldu. Karşıyaka yine kürsüdeki yerini aldı…

Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen TYF Spor Toto Yıldızlar Kupası’nın ilk haftasında kazananlar belli oldu. Çeşme Altın Yunus Resort & Termal Otel’de düzenlenen ödül töreninde konuşan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak güzel bir yarışı geride bıraktıklarını belirtirken “Yarışın ev sahipliğine yapan ve düzenlenmesine yardımcı olan tüm birimlere ve kusursuz bir yarış düzenleyen Yarış Komitesi’ne teşekkür ediyorum. Hepimizin burada olmasının tek nedeni var; siz sporcularımızın canı gönülden bu sporu yapıyor olmanız. Sizlerin gelecekte sporunuza, kulüplerinize ve federasyonunuza sahip çıkmanız çok önemli. Bu yarışta çok sevinerek görüyorum ki yarış komitesinde artık sizin gibi yarışçılıktan gelen, Milli formayı giyen arkadaşlarınız görev alıyorlar. Yarınlarda sizlerin de bu spora sahip çıkmak için neresinde olursanız olun bir yerlerde görev yapmaya istekli olmanızı diliyorum” dedi.
Laser 4.7 Genel kategorisinde Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Derin Baytur birinciliği elde ederken, Laser Standard Genç kategorisinde Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Umut Efe Alpkoçak ikinciliği aldı.
Karşıyakalı yelkencilerin aldığı dereceler şöyle:
Laser 470 Sınıfı: 1. Derin Baytur,  3. Uygur Kızılkaya, 5. Alican Uğurlu,  15. Efe Torun, 37. Dora Çınar
Optimist Junior: 17. Fikret Tacar
Optimist: 24. Uğur Yıldırım, 40. Eyyüp Demir Özdemir
Laser radial: 4. Deniz Altay, 
Laser radial (Kızlar): 12. Zeynep Tuncalı, 13. Lara Nalbantoğlu
Laser standart:  2. Umut Efe Alpkoçak
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kapanışı yenilgiyle yaptı...
Sonraki Haber Karşıyakalı yelkenciler Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında yarışacak.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?