ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Göztepe'den Celil'i aldı

Karşıyaka, Göztepe'den Celil'i aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Göztepe'den Celil'i aldı

Transfer yasağı nedeniyle 2.5 yıldır altyapısını Türkiye çapından gelecek vaad eden oyuncularla takviye edip bu isimleri A takıma çıkarmaya başlayan Karşıyaka, ezeli rakibi Göztepe'den Celil Çelikel'i aldı.

Süper Lig ve 1'inci Lig ekiplerinin U19 takımlarındaki genç yetenekleri izleyen İzmir temsilcisi daha önce de ilgilendiği 19 yaşındaki forveti bünyesine kattı. Geçen sezon da koronavirüs salgını öncesi Karşıyaka'da A takımla antrenmanlara çıkan Celil, amatör transfer tescil dönemi açıldığında resmi olarak bünyeye katılıp, kulüpte 6 ay lisanslı oynadıktan sonra profesyonel yapılabilecek.

Daha önce U17 Milli Takımı'nda da oynayan genç futbolcu altyapılarda çıktığı 174 maçta 104 gol kaydetti. Karşıyaka altyapı atılımında 2019 yazında 5 oyuncuyu profesyonel yapmış, bu sezon geçen yılın başında Gençlerbirliği'nden alınan Özkan'a lisans çıkarmıştı. Kaf-Kaf, Altay'dan Oğuz Erk, Kocaelispor'dan Erol Zöngür, Sakaryaspor'dan Berat İş gibi gençleri de altyapı bünyesine kazandırmıştı. 4 yıldan uzun süredir süren transfer yasağı yüzünden altyapı transferlerine ağırlık veren yeşil-kırmızılılarda Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Kulübün geleceğini oluşturacak, potansiyeli yüksek genç oyuncuları kadromuza katmak için büyük çaba gösteriyoruz. Önümüzdeki günlerde her yaş grubundan yetenekli futbolcular aramıza katılmaya devam edecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka sahilinde tuvaletini yapan kişi uyaranları bıçakladı
Sonraki Haber İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bostanlı'daki gıda işletmelerini denetledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Kerim Kerim 30.09.2020

Tebrikler

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?