ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bostanlı'daki gıda işletmelerini denetledi

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bostanlı'daki gıda işletmelerini denetledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bostanlı'daki gıda işletmelerini denetledi

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda denetim ekiplerince işletmelere yönelik yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimi gerçekleştirildi.

İl Müdürü Mustafa Özen'in katılımıyla Bostanlı'da kafeterya ve restoran gibi gıda işletmelerde sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı zorunluluğuna uyulup uyulmadığı denetlendi. İşletmeci, çalışan ve vatandaşlarla sohbet eden Özen ve beraberindekiler, Kovid-19 kurallarına uygun hareket edilmesini istedi. Ekipler, tüketicilerin uyması gereken konular hususlarında bilgilendirmeler yaptı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, gazetecilere İzmirli esnafın genel olarak kurallara riayet ettiğini gördüğünü ifade etti. İl genelinde denetimlerin sürekli gerçekleştiğini vurgulayan Özen, "İlimizde yaklaşık 45 bin işletmemiz var. Bu işletmelerin tamamında hem gıdayla ilgili denetimleri hem de Kovid-19'la ilgili denetimleri sıklıkla yürütüyoruz. Koronavirüs sürecinin başladığı ilk günden itibaren yaklaşık 65 bin gıda denetimi gerçekleştirdik. Bugün de bu kapsamda çalışma yapıyoruz."

İşletmelerin kurallara uyduğunu görmekten mutluluk duyduklarını aktaran Özen, "Bu virüsle sağlıklı bir şekilde mücadelemizi ancak her kesimin üzerine düşen sorumluluğu maksimum düzeyde yerine getirmesiyle gerçekleştirebiliriz." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Göztepe'den Celil'i aldı
Sonraki Haber Gencer Kundura sahibi vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?