ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka sahilinde tuvaletini yapan kişi uyaranları bıçakladı

Karşıyaka sahilinde tuvaletini yapan kişi uyaranları bıçakladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka sahilinde tuvaletini yapan kişi uyaranları bıçakladı

Karşıyaka'da meydana gelen olayda, Hamdi B. ve Enes B., sahilde çimlik alanda tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen şahsı uyardı. Şahıs, kendisine tepki gösteren Hamdi B. ve Enes B.'yi bıçakla yaraladı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi Karşıyaka Vapur İskelesi yakınında bulunan çimlik alanda meydana geldi. Henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi, sahilde yürürken çimlik alanda tuvalet ihtiyacını gidermek istedi. Bu sırada oradan geçen Hamdi B. ve Enes B., şahsa uyarıda bulundu. Şahıs kendisine tepki gösteren Enes B. ve Hamdi B. ile tartışmaya başladı.
Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Şahıs yanında bulunan bıçağı çıkararak Hamdi B. ve Enes B.'yi yaraladı ve daha sonra olay yerinden kaçtı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevre güvenliği aldığı sırada Hamdi B.'yi bir otomobile bindiren arkadaşları olay yerinden kaçırmak istedi. Polis kısa süreli kovalamacanın ardından otomobili durdurdu. Hamdi B. ve Enes B. ambulanslarla Çiğli Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da taksicilerin kavgasında kan aktı...
Sonraki Haber Karşıyaka, Göztepe'den Celil'i aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?