ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Almanya'da 2 futbolcu beğendi

Karşıyaka Almanya'da 2 futbolcu beğendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Almanya'da 2 futbolcu beğendi

Futbol altyapısında büyük bir atılım yapan ve yurt içinden sonra tarihinde ilk kez yurt dışında, gurbetçilerin en fazla yaşadığı ülke Almanya'da seçme yapan Karşıyaka, beğendiği 2 futbolcuyu Karşıyaka'ya getirecek.

Almanya'da Dortmund yakınındaki TSC Kamen Stadı'nda 1999 doğumlu ve daha genç gurbetçi futbolcular için seçme düzenleyen Karşıyaka futbol alt yapısı başkanı Tayfun Yüngül, beğendikleri 2 oyuncunun masrafları karşılanıp nisan ayında İzmir'e davet ettiklerini açıkladı.
Karşıyaka futbol alt yapısı adına seçmeleri yöneten altyapı başkanı Tayfun Yungul, Almanya'nın çeşitli kentlerinden gelen 88 genç futbolcu adayını izleme şansı yakadıklarını belirtti.
İlk kez bir Türk takımının burada seçme yaptığını açıklayan Tayfun Yungul, "Seçmelerin son gününde bizim futbolcu seçtiğimizi duyan ünlü bir Alman takımından scout ekibi de denemeleri izlemeye geldi. Belirlediğimiz 2 futbolcunun aileleriyle de görüşüp Karşıyaka'ya davet ettik. Nisan ayında gelecekler. Önümüzdeki aylarda da Almanya'daki taramalarıo devam ettirerek Köln ve Frankfurt'ta daha kapsamlı seçmeler yapmak istiyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor U12 futbol takımı lig hazırlığında...
Sonraki Haber Ossi'den dörtte dört...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?