ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ossi'den dörtte dört...

Ossi'den dörtte dört...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ossi'den dörtte dört...

Karşıyaka'nın gururu bedensel engelli Osman Ertöz başarılara yenilerini eklemeye devam ediyor...

Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosunda da yer alan Osman Ertöz (54), Samsun'da Tekerlekli Sandalyede Dans Türkiye Şampiyonası'nda katıldığı 4 farklı kategorinin tamamından da madalya alarak yeni bir başarıya daha imza attı.
Daha önce tekerlekli sandalyede dans ederek 6 madalya kazanan, aikidoda siyah kemer sahibi olan ve lig takımında basketbol oynayan Ertöz, önceki gün Samsun'da yapılan Tekerlekli Sandalyede Dans Türkiye Şampiyonası'nda katıldığı 4 farklı kategorinin hepsinde madalya alarak yeni bir başarıya daha imza attı.
Free Style, Tek Erkekler, Latin ve Duo olmak üzere 4 farklı kategoride yarışan Ertöz, farklı müzikler eşliğinde tiyatral dans gösterileri sergiledi. Free Style kategorisinde Yeşim Ertöz ile birlikte 'Notre Dame'ın Kamburu'nu, Tek Erkeklerde Jim Carry'nin 'Mask' filmini, Duo'da Duygu Alkan ile birlikte 'Titanik'i canlandırdı. Samsun'da Free Style'da üçüncülük, Tek Erkeklerde üçüncülük, Latinde ikincilik ve Duo'da ikincilik kazanan Ertöz, Karşıyaka'ya dört farklı madalya daha getirdi.
Osman Ertöz KARŞIYAKA HABER'e şunları söyledi:
"Samsun'da kalitesi yüksek ve güzel bir organizasyonu tamamladık. Bu sporun ilerlemesine katkı sağladığımız için çok mutluyuz. Gösterilerimiz sırasında herkes bizleri ayakta alkışladı ve müthiş bir haz duydum. Katıldığım 4 kategoriden 4 madalyayla dönmek benim için büyük bir gurur oldu. Hakemler yarışma sonrası çok etkilendiklerini söylediler, hatta partnerim Yeşim Eryiğit'e tiyatrocu olup olmadığımızı sormuşlar. Dansımızı gösterilerle renklendirdik ve çok farklı kareografiler oluşturduk. Kostümlerimizle dansımız da bir bütün olunca kimsenin yapamadığı şeyleri yapmış olduk. Bundan sonra da ilerlemeye ve büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Almanya'da 2 futbolcu beğendi
Sonraki Haber Karşıyaka'nın küçük voleybolcuları Rota'yı aştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?