ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın Euroleague umudu...

Kaf Kaf'ın Euroleague umudu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın Euroleague umudu...

Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın Euroleague'e wildcardla katılma umudu arttı.

Pınar Karşıyaka'nın heyecanla beklediği wildcard sayısını 4'ten 5'e çıkaran Euroleague yönetimi, İngiltere'yi de davet alması muhtemel ülkeler listesinden çıkardı. Toplam 5 davetiyeden 3'ü Türkiye, Fransa ve Almanya'ya gidecek. A lisans sahibi Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker'den sonra 1 temsilci daha göndermeyi garantileyen ülkemize ikinci wildcard da çıkabilir.

Euroleague'den davet alacak takımlar ligin pazartesi günü yapıcak hissedarlar toplantısından sonra açıklanacak. Pınar Karşıyaka heyeti geçen hafta Barcelona'ya giderek lig yöneticilerine kulüple ilgili sunum yapmıştı. Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra güçlü mali imkanlara sahip Darüşşafaka Doğuş da Euroleague'e aday.

İç transferde yeni teklif sunduğu yıldızlarını bir bir kaybeden Pınar Karşıyaka, adı Olympiakos'la anılan Strawberry'i ikna etmeye çalışıyor. Gabriel'e Türk Telekom da talip oldu. Yönetim, Federasyon'un değiştirdiği yabancı transferlerindeki bonservis yönergesiyle ilgili şikayette bulunacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Avusturya yolcusu...
Sonraki Haber Deniz Baykal Kültür Merkezi açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?