ANA SAYFA > SPOR > Filede Karşıyakalı gençler lider...

Filede Karşıyakalı gençler lider...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Filede Karşıyakalı gençler lider...

Karşıyaka’nın genç voleybolcuları Gençler Süper Lig Final Grubu’nda dördüncü maçında TFL Altekma’yı 3-0 yendi ve "4’te 4" yaparak, 12 puanla yenilgisiz liderliğe yükseldi!

Atatürk Voıleybol Salonunda oynanan karşılaşmanın  ilk seti 25-14, ikinci seti 25-9, üçüncü seti 25-16 Karşıyaka lehine sona erdi. Bu sonuçtan sonra oynadığı dört maçı da kazanan yeşil kırmızılı ekip 12 puanla yenilgisiz tek takım kaldı ve liderliğe yükseldi. Karşıyaka Genç Takımı Süper Lig Final Grubu’nda beşinci maçında 8 Mart Pazar 18:00’de Alsancak Atatürk Voleybol Salonu’nda Gelişim Koleji ile oynayacak.
Karşıyaka Süper Lig Final Grubu’nda çift devreli lig usulü İzmir Büyükşehir Belediyespor, Rota Koleji, Gelişim Koleji, Arkasspor ve TFL Altekma ile mücadele ediyor, ilk 3 sırayı alan takımlar 27 Haziran-4 Temmuz 2020 tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne doğrudan katılma hakkı kazanacak, 4. ve 5. sırayı alan ekipler 4-7 Haziran 2020'de Türkiye Şampiyonası Playoffları'nda Finale katılma hakkı arayacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Boccia turnuvasında heyecan başladı.
Sonraki Haber İzmir damga vurmaya devam!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?