ANA SAYFA > SPOR > Fair Play Kervanı Dokuz Eylül Üniversitesi'ne geliyor...

Fair Play Kervanı Dokuz Eylül Üniversitesi'ne geliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fair Play Kervanı Dokuz Eylül Üniversitesi'ne geliyor...

Bugüne kadar 58 Üniversitenin Spor Bilimleri Fakültelerinde Fair Play paneli veren Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Fair Play Kervanı 2019 yılı sonuna kadar üniversite sayısını 61’e tamamlanacak Kervan’ın 2019 ikinci dönem programında Dokuz Eylül Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi bulunuyor.

TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı, yeniden yollarda. 2014 yılında başlayan proje kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversiteleri dolaşarak Spor Bilimleri Fakülteleri ve BESYO’larda okuyan öğrencilere Fair Play ruhunu aşılayan Kervan, bugüne kadar biri yurt dışı (Bakü Üniversitesi) olmak üzere 58 üniversiteyi dolaştı. 
2014 yılında Trakya Üniversitesi’nde başlayan proje kapsamında Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a şehir şehir dolaşılarak paneller düzenlendi. Erdoğan Arıpınar başkanlığındaki ekip, gittiği üniversitelerde bugüne kadar 100 bine yakın öğrenciye birebir temas ederek, Fair Play ruhunu yaymaya çalıştı. TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı heyeti, son olarak Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ni ziyaret ederek 2019’un ilk yarı programını tamamlamıştı.   
TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı 2019 yılı ikinci yarı programında üç üniversite bulunuyor. Bu kapsamda ilk Fair Play Panelini 17 Aralık Salı günü saat 10:00’da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde düzenyelecek olan Kervan, oradan ikinci durağı Uşak Üniversitesi’ne geçecek. 18 Aralık’ta burada düzenlenecek panelin sonunda, 2018 yılı Toplumsal Fair Play Ödülünü kazanan Eşe Eğerci’nin plaketi takdim edilecek. 
Kervan’ın 2019 yılındaki son durağı Afyon Kocatepe Üniversitesi olacak. 19 Aralık’ta burada düzenlenecek panel ile projede tamamlanan Üniversite sayısı 61’e ulaşmış olacak.
Ardından İstabul’a dönecek olan Kervan, önümüzdeki dönemin programı için çalışmalara başlayacak.. 
KİMLER VAR?
TMOK Üniversiteler Fair Play Kervan’ı, ziyaret ettiği kentlerde Vali, Belediye Başkanı ve Üniversite’nin rektörünü ziyaret ederek, onlara kente geliş amacını anlatıp, Fair Play anı şilti ve madalyası takdim ediyor. 
Nobel İlaç, ÜNSPED Gümrük Müşavirliği ve Hacıbekir Şekercisi sponsorluğunda yoluna devam eden Erdoğan Arıpınar başkanlığındaki TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı Ege Bölgesi heyetinde, Teoman Güray, Remzi Yılmaz, Semra Demirer, Avni Erboy ve ünlü maratoncu İsmail Akçay yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tuğsavul: ÇEŞTUR, Çeşme'ye hizmet için var...
Sonraki Haber Karşıyaka, Ofspor'u konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?