ANA SAYFA > EKONOMİ > Tuğsavul: ÇEŞTUR, Çeşme'ye hizmet için var...

Tuğsavul: ÇEŞTUR, Çeşme'ye hizmet için var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuğsavul: ÇEŞTUR, Çeşme'ye hizmet için var...

Çeşme Belediyesi'nin şirketi ÇEŞTUR'un Genel Müdürü olarak göreve başlayan Muzaffer Tuğsavul, "ÇEŞTUR ekibi olarak, tüm birimlerdeki çalışma arkadaşlarımla birlikte, Çeşme'ye hizmet için varız. Bu hizmetlerimizin kimilerinden maddi kazancımız olacak, kimilerini ise sosyal hizmet olarak yerine getireceğiz" dedi..

İsterseniz önce, ÇEŞTUR'un yeni Genel Müdürü Muzaffer Tuğsavul'u tanıyalım:
1959 İstanbul doğumluyum. Evli, iki kızım çocuğuna sahibim. 6  yıl İstanbul, 31 yıl da, İzmir merkez olmak kaydıyla Ege Bölgesi'nde çalıştım. Son 11 yıl Migros Ege Bölge Direktörü olarak çalıştıktan sonra, 7,5 ay önce emekli oldum. 37 yıllık çalışma hayatından sonra emeklilik kolay alışılacak bir durum değil. Oturmak bize göre değilmiş. Belediye Başkanımız Ekrem Oran'ın daveti üzerine ÇEŞTUR'da Genel Müdür olarak göreve başladım."
ÇEŞTUR'un bir belediye şirketi olduğunu ve Çeşme Belediyesi'nin bir vizyonu olduğunu vurgulayan Tuğsavul, "Çeşme Belediyesi'nin vizyonu çerçevesinde, ÇEŞTUR'da, Çeşme halkı için, bazı yenilikler yapmayı planlıyoruz. Şirketin vizyonunu, daha farklı yerlere getirmek istiyoruz. Uzun vadeli ve kısa vadeli, çok ciddi düşüncelerimiz var. Aslında bir şirket, kar yapmak için faaliyet gösterir. Kar etmeyen şirket, şirket değildir. Biz ÇEŞTUR olarak, kar eden, ama karını ortaklarına dağıtan bir şirket değiliz. ÇEŞTUR olarak yapmış olduğumuz karı, Çeşme için harcamak durumundayız. Dolayısıyla, Çeşme Belediyesi'nin planı ve programı çerçevesinde, kazancımızı Çeşme için, Çeşmeli vatandaşlar için, gerekli olan yerlerde, sosyal projelerde değerlendirerek, hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
Çok değişik yenilikler planladıklarını belirten ÇEŞTUR Genel Müdürü Tuğsavul, "ÇEŞTUR bünyesinde faaliyet gösteren Halk Ekmek'i, daha fazla ciro, daha fazla satış yapar bir hale getireceğiz. Halk Ekmek'in ürettiği ekmekler, Çeşmeliler tarafından çok beğeniliyor. Daha farklı noktalara satış büfeleri koymak suretiyle, Çeşme yarımadasında olabildiğince ve fiziki imkanların elverdiği şekilde, ekmeğimizi vatandaşlara ulaştırmak düşüncesindeyiz. Bugünlerde Ildır ve Germiyan Mahalleleri'nde böyle bir çalışmamız olacak" diye açıkladı. 
"Kaliteli hizmet, uygun fiyat politikamız asla değişmeyecek"
Yeni bir restoranı faaliyete geçirme hazırlığı içinde olduklarını ifade eden Tuğsavul, "Tekke Plajı'nda açacağımız restoran, Çeşme için gerçekten önemli bir kazanım olacak. Çeşmeliler'e iyi hizmet vereceğimize inanıyorum. Belediye Başkanımız Ekrem Oran'ın üzerinde önemle durduğu husus olan, kaliteli hizmet ve uygun fiyat en önemli ilkemiz olacak. Rekabette, aynı kaliteyi, daha iyi bir hizmetle,  daha ucuza vermeye çalışacağız. Kafelerimizde yaptığımız gibi, bunun devamını sağlayacağız. Bu politikamız, asla değişmeyecek" diye vurguladı.
ÇEŞTUR'un bazı işletmelerinin çok ciddi bir yenilenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Tuğsavul, "Tadilatlara, onarımlara ihtiyacı var. Çeşmeliler'e ve Çeşme'ye ziyarete gelen konuklarımıza daha estetik ortamda, daha iyi ve çağdaş ortamlarda hizmet vermek için bazı işletmelerimizde tadilatlar düşünüyoruz. Şifne Termal Otel de, bu tadilatların yapılacağı yerlerden birisi. Tabi bunlar, imkanlar çerçevesinde olacak. Çok büyük imkanlarımız yok. Ama sahip olduğumuz imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, belediyemizin halka hizmet politikalarının dışına çıkmadan, ÇEŞTUR'un vizyonunu ve misyonunu yeniden belirleyerek, 2020 yılında hizmete hız kazandıracağız. Şifne Termal Otel'in kısmi tadilatları ile birlikte, özellikle kış aylarında, akşamları, burayı hareketlendirmek istiyoruz. Şifne'yi, kışında yaşayan bir yer haline getirmek istiyoruz" diye açıkladı.
Çeşme Belediyesi'nin tarıma verdiği desteğin de altını çizen Tuğsavul, "Çeşme'deki üreticinin daha iyi şartlarda üretim yapabilmesi ve pazar bulabilmesi konusunda, ÇEŞTUR olarak bazı girişimlerde bulunduk. ÇEŞTUR olarak üreticiye gereken desteği veriyoruz. Ege Bölgesi'nde ve dışında da Çeşme'nin Sakız Enginarı, beğenilen, aranılan bir ürün. Sakız Enginarı'nın daha fazla üretilmesini sağlayarak, ÇEŞTUR vasıtasıyla çeşitli noktalara pazarlanmasını planlıyoruz. Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın Çeşmeli üreticlere verdiği söz var. ÇEŞTUR olarak biz de üzerimize düşeni yapacağız. Ayrıca Çeşmeli kadınların kurmuş oldukları ÇEŞKA'nın ürettiği ürünlerin satışını kafelerimizde yapıyoruz. Bunun yanında ÇEŞKA'nın ürettiği ve üretebileceği başka ürünleri de, belirli prosedürler çerçevesinde, yasal gerekler yerine getirilerek, satış noktalarımızda satmayı planlıyoruz. Ayrıca başka satış noktaları da bulmaya çalışacağız" diye ifade etti. 
Ilıca Plajı ve Tekke Plajı'nı, önümüzdeki yaz döneminde daha aktif, daha canlı bir hale getirmeyi de planladıklarını belirten Tuğsavul, "İnsanların plajdaki zamanlarını daha rahat ve daha güzel geçirebilmeleri için çeşitli aktiviteler planlayacağız. Planlarımızı, hem Ilıca Plajı'nda, hem de Tekke Plajı'nda hayata geçireceğiz. Geçen yıllardan daha farklı bir Ilıca Plajı ve Tekke Plajı olacak. Bunu, gerek Çeşmeliler, gerekse dışarıdan gelen ve Çeşme'nin ekonomisine katkıda bulunan konuklarımız, net bir şekilde hissedecek" şeklinde konuştu. 
ÇEŞTUR'un büyümeye açık bir şirket olduğunu vurgulayan Muzaffer Tuğsavul, "ÇEŞTUR'u büyütmek de kolay. ÇEŞTUR'un büyümesi, Çeşmeli gençlere iş imkanı sağlayacak. Bu, çok önemli bir şey. İstihdam sağlayacak. Bu konuya Belediye Başkanımız da önem veriyor. ÇEŞTUR, Çeşme'nin bünyesinden çıkan bir şirket. Dolayısıyla, sadece ben, benimle birlikte çalışan mesai arkadaşlarım değil, ÇEŞTUR'u, tüm Çeşme olarak büyütmemiz gerekiyor. ÇEŞTUR'un ürettiği ekmek, tüm Çeşme tarafından beğeniliyor. Hak ettiği ilgiyi görmesini bekliyoruz. 
Plajlarımız aynı şekilde. Sezonda gereken ilgiyi göreceğine inanıyoruz. Kafelerimiz de aynı şekilde. Uygun fiyatlarla, hijyen kurallarına uyularak sunumu yapılan ürünlerin, Çeşmeliler tarafından beğenildiğini duyuyoruz. Daha fazla artan bir ilgiyle, devamını bekliyorum" diye çağrıda bulundu.
ÇEŞTUR'un web sayfasının yenileneceğini de açıklayan Tuğsavul, "Şirketimizin web sayfasında yapacağımız yeni düzenlemelerle birlikte, işletmelerimizi daha farklı bir şekilde dizayn ederek, Çeşme dışından gelecek olan konuklarımızın, işletmelerimizi daha iyi görmelerini sağlayacağız. Bu da ciddi bir şekilde bizim işletmelerimizi olumlu olarak etkileyecektir" diye konuştu. 
ÇEŞTUR Genel Müdürü Muzaffer Tuğsavul, açıklamalarını şöyle tamamladı;
"Tüm işletmelerde çalışan arkadaşlarımızı, mesleki eğitim, müşteri ilişkileri, hijyen eğitimi gibi konularda çeşitli eğitimlere tabi tutacağız. Önümüzdeki yaz sezonuna kadar, tüm personelimizin bu eğitimleri almasını sağlayacağız. Bu konuyla ilgili girişimde bulundum. Bunu da, hizmet kalitesinde, ÇEŞTUR'u daha farklı noktalara taşımayı amaçladığımız için yapacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şiddet uygulayan bakıcı kendisine koruma kararı aldırdı
Sonraki Haber Fair Play Kervanı Dokuz Eylül Üniversitesi'ne geliyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?