ANA SAYFA > SPOR > Egemen başardı, şimdi sıra Mert’te…

Egemen başardı, şimdi sıra Mert’te…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Egemen başardı, şimdi sıra Mert’te…

Türkiye Basketbol Süper Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın 19 yaşındaki yıldız adayı Egemen Güven, ay yıldızlı formayla U19 Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya kazanmanın gururunu yaşadı.

U19 milli takımı, Yunanistan'ın Girit Adası'nda düzenlenen şampiyonadaki son maçında ev sahibi Yunanistan'ı 80-71 mağlup ederek kürsüye çıkarken Egemen 10.3 sayı ve 5.6 ribaund ortalamalarıyla yine yıldızlaştı.ABD'nin birinci, Hırvatistan'ın ikinci olduğu turnuvayı üçüncü bitiren U19 milli takımımız, tarihinin en iyi derecesini elde etti. Geleceğin NBA yıldızları arasında gösterilen Egemen, eylül ayında düzenlenecek Avrupa şampiyonasında da A Milli Takım formasıyla parkeye çıkacak.
Egemen tatile çıkatrken, Pınar Karşıyaka'nin altyapısından yetişen ve geçen sezon İTÜ’de kiralık oynayan Mert Celep de Ümit Milli Takım'la yarın İtalya'da başlayacak Avrupa şampiyonasında terleyecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka 700 bin doların peşinde…
Sonraki Haber İftarda hafif yiyecekler orucu kolaylaştırır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?