ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Oryantiring'de 2 yarışta 2 kupa, 11 madalya kazandı

Bostanlıspor Oryantiring'de 2 yarışta 2 kupa, 11 madalya kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Oryantiring'de 2 yarışta 2 kupa, 11 madalya kazandı

Bostanlıspor yeni branşı oryantiring sporunda katıldığı ilk iki yarışında 6’sı birincilik olmak üzere, 11 madalya, takım halinde de 2 ikincilik elde etmesi camiada büyük sevinçle karşılandı.

Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “29. Spor branşı olarak çok kısa bir süre önce kurduğumuz oryantiring sporunda 9 Eylül ve 29 Ekim Cumhuriyet KupasıYarışmalarında elde ettiğimiz başarı bizi oldukça sevindirdi. Bireysel 11madalyanın dışında ilk kez katıldığımız takım yarışmasında da 2 kupa aldık.Sporcularımızı bu başarıları bizim bu sporda hedef büyütmemizi sağladı. Yetiştiriciliğin yanında yarışmacı takımlarımızı oluşturacağız. 9 Eylül Kupası Yarışmalarına ilkkez katılmamıza karşın tüm sporcularımız madalya aldı. 3 birincilik, 2ikincilik bizi mutlu etmişti. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda da aldığımız 3birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük küçümsenmeyecek başarı” dedi.

Başkan Erboy, Karşıyakalıları bu spor dalını yapmaya davet ederek, şöyle dedi: “Aynı zamanda milli sporcumuz olan antrenörümüz Büşra Altun yönetiminde Bostanlıspor’a7-12 yaş grubu alt yapımızı oluşturacak yepyeni ekip kuracağız.  Bu ekip için okul-kulüp işbirliğine gideceğiz. Tüm yaş grubunda tüm sağlık önlemlerinin alındığı ortamda  oryantiring yapmak isteyen herkesi sporda geleceğini görenlerin doğru adresi dediğimiz Bostanlıspor’a bekliyoruz. Kısa zamanda bize büyük başarı elde ederek bizi gelecek için daha da umutlandıran tüm sporcularımıza, antrenörümüz Büşra Altun ve danışmanımız Cengiz Altun’a da teşekkür ederiz.”   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya harika başlangıç
Sonraki Haber AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan spor zirvesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?