ANA SAYFA > SPOR > AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan spor zirvesi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan spor zirvesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan spor zirvesi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, pandemi nedeniyle ara verdiği "İzmir Buluşmaları"na, 'Spor Zirvesi' ile yeniden start verdi.

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin ev sahipliğinde, koronavirüse karşı mesafe ve hijyen tedbirlerinin alındığı zirvede, Kulüpler Birliği ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Altınordu İcra Kurulu Başkanı Barış Orhun Bilge, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Buca Spor Başkan Vekili Mehmet Sevinç, Bergama Belediye Spor Başkanı Hasan Canoğlu, İzmir Spor Başkanı Emin İşletir bir araya geldi.

Menemenspor Onursal Başkanı Tahir Şahin'in takımın deplasman maçı olması nedeniyle katılamadığı buluşmaya, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TBMM Meclis İdare Amiri ve İzmir Milletvekili Alpay Özalan da katıldı. İzmir'in spor alanındaki yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ve bundan sonraki yol haritasının tartışıldığı buluşmada önemli mesajlar verildi. Toplantıda kulüp başkanları eksiklerini ve tespitlerini aktarırken, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'in spor camiasıyla her zaman iç içe ve omuz omuza olduklarını ifade etti. Milletvekilleri Kaya ve Özalan da yatırımlara ilişkin ayrıntılı bilgiler vererek, sorunların çözümüne ilişkin görüşlerini aktardı.

"KARŞIYAKA İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ"İzmir'in spor yatırımlarını ve pandemi nedeniyle zorluk yaşayan kulüplerin durumlarını masaya yatırmak için bir araya geldiklerini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "AK Parti döneminin spor yatırımları tartışılamaz boyutta. İzmir de bu alanda nasibini aldı. Sözlerimizi bir bir tuttuk. Tutuyoruz. Göztepe'ye harika bir stat kazandırdık. Alsancak Stadı'nda sona yaklaştık. Karşıyaka için çabalıyoruz. Sporda da parmakla gösterilen Karşıyaka'yı, kendisine yakışır bir statla buluşturmakta kararlıyız. Profesyonel ve amatör kulüplerimizi ayırt etmeden kucaklıyoruz. Amatör kulüplerimize ücret ve sosyal güvence destekleri veriyoruz. Spor camiamızla dirsek temasında olmaya devam edeceğiz. İzmir spor alanında da markadır ve şehrimizi bu alanda küme düşürmeyeceğiz. Biz yatırımlarımızı sürdürmeye hazırız. Yerelde karşımıza çıkarılan engelleri de aşmak için çabalıyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Oryantiring'de 2 yarışta 2 kupa, 11 madalya kazandı
Sonraki Haber KSK futbol takımında iki koronavirüs vakası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?