ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyakalılar'ın hastane kapatılmasına tepkileri büyüyor...

Karşıyakalılar'ın hastane kapatılmasına tepkileri büyüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar'ın hastane kapatılmasına tepkileri büyüyor...

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nın üniversiteler bünyesinde faaliyet gösteren ve eğitim hizmeti vermeyen tıp merkezi, poliklinik gibi yerlerin kapatılması kararının Karşıyaka’daki yankıları giderek artıyor…

Şifa Hastanesi’nin Bostanlı Tıp Merkezi,  Başkent Hastanesi’nin Bostanlı ve Atakent’teki 2 tesisini kapsayan karar için İzmir 6.İdare Mahkemesi “uygulanmakla etkisi tüketilecek işlem” kapsamında yürütmeyi durdurma kararı verilmesinin ardından YÖK ile İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nün itirazlarını inceleyen ve davayı esastan takibe alana mahkeme bu kez de yürütmenin durdurulması kararını kaldırdı.  İz mir Valiliğinin oluruyla işleme başlayan İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Başkent Hastanesi’nin Bostanlı’daki  Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi mühürlendi. Ekiplerin aynı hastaneye ait  Atakent’teki polikliniği de mühürleyeceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Emekli astsubay sevgilisini öldürdü!..
Sonraki Haber Kemal Çolakoğlu: “Kalkınma ajansları kanunu değişmeli”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?