ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyakalı MS Hastaları kiMSebilmez dediler…

Karşıyakalı MS Hastaları kiMSebilmez dediler…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı MS Hastaları kiMSebilmez dediler…

MS hastaları Karşıyaka’da “kiMSe bilmez” diyerek buluştu. 35 MS hastası birlikte kahvaltı yaptı, oyunlar oynadı, birlikte şarkı ve türküler söyledi.

İzmir MS Araştırmaları Derneği adı altındaMS hastası Gönül Demir adına düzenlenen Karşıyaka Galata Çaycısındaki kahvaltılı Karşıyaka’da “kiMSe bilmez” etkinlikte, düğünlerde ve eğlencelerde çalıp söyleyen bir MS hastası müzisyeninde bulunması coşkuyu artırdı.
MS hastası olan Meliha Okçu;Mayıs’ın 3. Haftasının MS haftası olduğunu belirterek çok daha geniş bir katılım ile eğleneceklerini söyledi. MS hastası Gönül Demir 18 yıldır MS hastası olduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü. “İlk yürüyemedim. Kortizon tedavisi aldım yıllarca.10. cu yılımda titreme atağı yaşadım. 10 gün yattım hastanede. Damar yolu ile yine kortizon aldım. Avasküler nekroz oluşumu oluştu. Bir ameliyat geçirdim. MS çokfazla şeyi aldı benden, ama çok da dost getirdi bana.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyaka gençleri Özateş'i kolay geçti
Sonraki Haber Bak postacı geliyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?