ANA SAYFA > SAĞLIK > Gaziantepliler Derneği'nden anlamlı bağış

Gaziantepliler Derneği'nden anlamlı bağış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gaziantepliler Derneği'nden anlamlı bağış

Merkezi Karşıyaka'da bulunan İzmir Gaziantepliler Kültür ve Dayanışma Derneği, 11 yaşında engelli Tuana'yı sevindirdi...

11 yaşındaki %90 engelli olan Tuana'nın ayakta durmasını sağlayacak ortopedik cihazı alan İzmir Gaziantepliler Derneği Başkanı Deniz Avşar, "Dernek olarak bu küçük kardeşimizi mutlu etmek için kampanya başlattık. Çalışmamızın sonucunda da, yavrumuza yardım kampanyası sonucunda tırtır adlı onun ayakta durmasını, oturabilmesini ve rahat yemek yiyebilmesini sağlayan ortopedik cihazı alıp, ailesine teslim ettik. Çok mutluyuz" dedi.
Başkan Avşar, Gaziantepliler kadar Karşıyakalıların da hassasiyetine vurgu yaparak "Bu konu da emeği geçen ve destek vererek küçük kardeşimizi mutlu eden ve destek sağlayan herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cem Vakfı Başkanı, Müftü Gürler'i ziyaret etti
Sonraki Haber KAMİAD Başkanı oğlunu evlendirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?