ANA SAYFA > MAGAZİN > KAMİAD Başkanı oğlunu evlendirdi

KAMİAD Başkanı oğlunu evlendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAMİAD Başkanı oğlunu evlendirdi

KAMİAD (Karşıyaka Müteahhit ve İş adamları Derneği) Başkanı Ahmet Akyüz, oğlu Orhan’ı görkemli bir düğün ile evlendirdi.

Karşıyaka’nın sevilen iş insanlarından KAMİAD Başkanı Ahmet Akyüz’ün oğlu Dr. Orhan Akyüz ile İrem Meran Narlıdere Sahilevlerindeki Talles Park’ta düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin tarafından kıyılan nikahın şahitliğini ise İzmir’in tanınmış isimlerinden AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, Müteahhit Ahmet Cengiz, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan yaptı. Düğüne AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin’nin yanı sıra AK Parti ilçe başkanları Karşıyaka ve İzmir’in tanınmış simaları ve STK yöneticileri katıldı.Mühendis olan Orhan Akyüz, dört yıl önce Denizli’de yüksek endüstri mühendisi İrem Meran ile tanışmış, doktorasını tamamladıktan sonra düğünü yapmaya karar vermişler.Bine yakın davetlinin katıldığı düğünde Ahmet Akyüz davetlileri kapıda karşıladı, masalarına giderek davetlilerle ilgilendi. Gece boyunca davetliler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Dr. Orhan ile İrem Akyüz çifti düğünden hemen sonra balaylarını geçirmek için Antalya Kemer’e uğurlandılar.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziantepliler Derneği'nden anlamlı bağış
Sonraki Haber 18 Yaş Altı Erkek Millilerimiz Avrupa İkincisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?