ANA SAYFA > GÜNDEM > Cem Vakfı Başkanı, Müftü Gürler'i ziyaret etti

Cem Vakfı Başkanı, Müftü Gürler'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cem Vakfı Başkanı, Müftü Gürler'i ziyaret etti

Cem Vakfı Başkanı ve inanç önderi Hayati Doğan Dede Müftü Gürler'i makamında ziyaret etti.

Cem Vakfı Başkanı ve inanç önderi Hayati Doğan Dede Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'i makamında ziyaret etti. Hayati Doğan Dede ziyarette "Karşıyaka Müftümüz İsa Gürler'in daima hiçbir ayrım gözetmeksizin, sevgi, saygı ve hoşgörü, kardeşlik duygularıyla bütün insanları kucaklayıcı bir tutum ve anlayış içinde hareket ettiğini, Muharrem aylarında sevgili canlarımızla birlikte lokmalarını paylaştığını, bu vesileyle de Müftü Gürler'e teşekkür ziyaretinde bulunduğunu" belirtti.
Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler de ;"Dini öğretilerimizin ayrım gözetmeksizin insanı insan olduğu için sevip saymayı, yaratılanı Yaratandan ötürü hoş görmeyi, kimseyi kırıp incitmemeyi, herkesin ve her şeyin hakkını gözetmeyi, iyilik yapmayı, iyilikte yarışmayı, yararlı insan olmayı emrederken, haksızlığı ve her türlü kötülüğü yasakladığını " belirtti. "İnsanlığa sevgi ve barış atmosferi sunan Pir Hoca Ahmet Yesevi, Hacı Bektaş Veli, Mevlana ve  Yunus Emre'yi örnek alarak etrafımıza sevgi ve barış tohumları ekmeye çalışmalıyız" dedi.
Müftü Gürler "Hayati Doğan Dede'ye ve onun şahsında gönülleri  Ehli Beyt sevgiyle, insan sevgisiyle dolu tüm sevgili canlara sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Muharrem Ayı ve Aşure Günü vesilesiyle tutulan oruçların, yapılan dua ve niyazların en güzel şekliyle kabulünü niyaz ederken Seyyid-i Şüheda Hz.Hüseyini ve Kerbela Şehitlerini ve tüm şehitlerimizi, başta Atatürk olmak üzere Hakka yürümüş tüm gazilerimizi rahmetle anıyorum. Muharrem Ayı ve Aşure Günü'nün insanlığın sevgi, barış ve huzuruna vesile olmasını diliyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka İşitme Engelliler Türkiye üçüncüsü
Sonraki Haber Gaziantepliler Derneği'nden anlamlı bağış

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?