ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > ''Saat 10'da Çarşı'da araçların ne işi var?''

''Saat 10'da Çarşı'da araçların ne işi var?''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Saat 10'da Çarşı'da araçların ne işi var?''

Karşıyaka Çarşı'da yaşanan araç giriş ve çıkış saatleri ihlallerine dikkat çeken bir okuyucumuzun mektubunu, sizlerle paylaşıyoruz.

Merhabalar, ben her gün işim sebebiyle saat 10 civarı Karşıyaka Çarşı'ya geliyorum. Çalıştığım şirketin bir temsilciliği de Karşıyaka Çarşı'da yer aldığı için, evrak teslim işlemlerini bu saatlerde gerçekleştiriyoruz. Ben veya çalışma arkadaşlarım Çarşı'daki işlerimizi halletmek üzere her gün araçlarımızı ya çok uzaklara ya da çevrede yer alan paralı otoparklara bırakıyoruz. Çünkü Çarşı'nın girişinde, Çarşı'nın saat 08.30'dan sonra araç trafiğine kapalı olduğunu belirten bir uyarı levhası var. Fakat her gün gördüğüm bir durum, bu kuralın çok da ciddiye alınmadığını gösteriyor. Her gün saat 10 hatta 10 buçuklara kadar bazı mağazaların önünde yer yer hafif ticari araçlar, yer yer kamyonlar mal indiriyor. Esnafın mal indirimi yapmasıyla bir derdim yok tabii ki fakat bir kural varsa bunun da uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Saat 10'da Çarşı'da araçların ne işi var? Bu araçlar özel izinlerle mi o saatlere kadar Çarşı'da kalabiliyor? Kapalı bariyerleri aşarak nasıl Çarşı'dan çıkıyorlar? Yoksa kural değişti fakat tabela mı eski kaldı? Bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum. Sizlerden vatandaşın bu konuda aydınlatılması için mektubumu yayınlamanızı rica ediyorum.

Ercüment Ö.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da VIP kartlarda genel satış başladı
Sonraki Haber Başkan Akpınar'dan Edremit'e ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?