ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > ''Plakasız kamyonlarla moloz dökülüyor''

''Plakasız kamyonlarla moloz dökülüyor''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Plakasız kamyonlarla moloz dökülüyor''

Şemikler Mahallesi'nde uzun zamandır devam eden bir kaçak moloz döküm olayı ile ilgili bizlere ulaşan bir okurumuzun mektubunu, olduğu gibi yayınlıyoruz.

Şemikler Mahallesi, Mavişehir İzban Durağı ile Anadolu Caddesi arasındaki boş araziye plakasız kırmızı renk kamyon tarafından defalarca moloz dökülmektedir. Gündüz sabah ile öğlen saatleri arasında bu kadar yoğun bir şekilde moloz dökülmesi ve yetkililer tarafından hiç bir önlem alınmamasını hayretle izlemekteyiz. Söz konusu kırmızı kamyonun fotoğraflarını gönderiyorum. Yetkililerin gereğini yapması ve bu atıl arazinin bir an önce temizlenip topluma sosyal bir alan olarak kazandırılması konusunda ben ve komşularım adına sizin aracılığınızla destek istiyoruz.

Saygılarımla, Şahin Şekerci

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sinema sektörünün fabrikası film festivalleri tartışıldı
Sonraki Haber Aziz Kocaoğlu'nun acı günü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?