ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Neden hiç bir önlem yok?

Neden hiç bir önlem yok?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Neden hiç bir önlem yok?

Tesadüfen geçtiğim sokakta az daha yaralanacaktım. Kentsel dönüşüm nedeniyle yıkımı 4. katından başlayan apartmanda hiç bir önlemin alınmaması, bir tabela bile bulunmamasına şaşırdım kaldım.

Eğer tepeden önüme taş düşmemiş olsa orada yıkımın olduğundan bile haberim olmayacaktı. İkaz tabelasını bırakın, ne bir görevli, ne de çekilen bariyer veya alınan önlem vardı. İnşaat olduğunu belirten bir yazı bile bulunmuyordu. Sokakta ilerledim. Benimle birlikte bir kaç kişi daha yukarıdan dökülen taşlara baktı kaldı. Kaç sokak diye baktığımda 1820/2 sokaktı. Gazeteye verelim, polise belediyeye bildirelim dediler. Ben de size fotoğrafı çektim yolluyorum. Gerisi size kalmış. İnşallah belediyeyi ve diğer yetkilileri sizler uyarırsınız.

Allah korusun. İnşallah birine bir şey olmaz.

Recep T.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mirsad Türkcan, Egemen'i Sırbistan'a yolladı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın kaptanı Bahçeşehir Koleji'ne gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?