ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Masalar artık yollarda!...

Masalar artık yollarda!...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Masalar artık yollarda!...

Sayın yetkili, Haber sitenizi sürekli takip ediyor ve tarafsız yazılarınız nedeniyle de sizi kutluyorum. Karşıyaka'ya hizmet ediyorsunuz. Ne mutlu size. Belediye hizmetlerinden memnunum.

 Güler yüzlü ve çalışkan bir belediye başkanımız var. Sürekli sokaklarda  halkla içiçe. Sizin haber sitenizden de yaptığı güzel işleri okuyorum. Sayın belediye başkanına mı, yoksa başarılı çalışmalarını sık sık duyduğum kaymakam beye mi veya emniyet müdürlüğüne mi kime şikayet edeceğimi bilemediğim için sizin "okuyucu mektubu" köşenize sabah çektiğim fotoğrafı yollamak istedim. Yayınlarsanız halkımız adına da teşekkür edeceğim. Yayınlamazsanız da canınız sağ olsun. Bostanlı başta olmak üzere kentin çeşitli yerlerinde son dönemlerde kaldırım işgalleri yetmiyormuş gibi şimdi de yollara birer masa atmaya başlandı. Manavları saymıyorum. Onlar yetmezmiş gibinargileciler, kahveler, restoranlar, pastaneler bunları yapmaya ve arabalarımızın geçtiği, park ettiği yollara masa koymaya başladılar. Bir örnek vermek gerekirse Şehitler Bulvarında süpermarketin manavı, restoran, nargile kahvesi, balıkcı, pastane, kokoreçci, dönerci akşam saatlerini bırakın gündüz bile yola masa atıyor. Şehirde zaten bir otopark sıkıntısı var. Şimdi bunlarla birlikte daha da arttı. Yakında kavgalar fazlalaşırsa hiç kimse şaşırmasın. Anadolu'nun çeşitli kentlerinde görev yapan emekli bir öğretmen olarak bu şehire huzur bulmak için yerleştim. Son dönemlerde huzurlu muyum? Asla. Bu durumdan rahatsızım. Şikayetciyim. Konu kimi ilgilendiriyorsa lütfen ilgilensin. Biz böyle yaşamayı hak etmiyoruz.

İlginize teşekkür ederim. Saygılarımla.

Emekli Öğretmen Saadet T.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Temmuz'da İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda 1.286.762 yolcuya hizmet verildi
Sonraki Haber CHP İzmir adalet için yine yollarda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?