ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Kaldırımlar dolu, yolda çift sıra park etmiş araba...

Kaldırımlar dolu, yolda çift sıra park etmiş araba...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaldırımlar dolu, yolda çift sıra park etmiş araba...

Sayın Karşıyaka Kaymakamımız... Sizin ne kadar duyarlı bir devlet adamı olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de Karşıyaka'mızın tek web sitesi kanalıyla sizlere sesleniyoruz. Buradan yazmamızın nedeni de "okuyucu mektubu köşeleri" olması ve duyarlı vatandaşların yazdıklarını aynen kullanmalarıdır.

Sayın Kaymakamımız...
Bostanlı'da artık kaldırımları bırakın yollarda bile yürüyemez. Araçlarımıza park yeri bulamaz olduk. Geceleri lütfen arabanızıa binin ve çıkın şöyle bir dolaşın. Yazı bıraktık, kışın durum böyle. Nergiz İZBAN İstasyonu cıvarında oturan bir akrabama ziyarete gittim. Gece vakti pişman oldum. Çok değil 3-5 nargile kahvesi. Önlerindeki kaldırımlar araba dolu. Yürüyecek yer yok. Otobüs geçecek. Yol çift sıra otopark olmuş. Arabayla geçmene imkan yok. Park yeri arayan apartman sakinleri sürekli şikayetci.  
Arabama park yeri aramaya başladım. Nergiz İZBAN İstasyonundan Demirköprü yönüne, yol sonuna kadar yol çift sıra olmuş. Kaldırımlar dolu. Şehitler Bulvarı da aynı şekilde. Çift sıra otopark. Gode Cengiz Parkının karşısı, etrafında da aynı manzara. kaldırımlarda yayalar yürüyemiyor. Araba dolu. Yol çift sıra.  
Araba siz buralardan hiç geçtiniz mi?
Sayın Kaymakamımız size ve İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediye başkanlarına, Karşıyaka Emniyet müdürüne. İzmir Trafik Müdürüne sesleniyor ve bu tablonon bırakın şehre, insanlığa yakışıyor mu diye soruyorum.
Saygılarımla.
A. N. Batıgül.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka AG'de Seramiksan konforu...
Sonraki Haber Piriştina, gençleri siyaset yapmaya davet etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?