ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Engelli araç park yeri!

Engelli araç park yeri!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engelli araç park yeri!

Bostanlı Mahallesinde Nergiz İZBAN İstasyonundan Demirköprü İZBAN İstasyonuna giderken yol boyu araçlar için park yerleri var.

Bazı köşelerde de engelli araçlar için yer ayrılmış. Ancak buralar her zaman normal araçlar tarafından işgal ediliyor. Bunlardan ikisi de 1820/2 sokak çıkışında kaldırımın  sağı ve solunda. Karşıyaka Belediyesi'nin kaldırıma koyduğu Denetimli Karpuz Sergisi'nin hemen yanındaki engelli araç için ayrılan park yerine bir özel araç 15 gündür yanlamasına duruyor ve 3 araçlık yer işgal ediyor. Günlerdir gelip geçiyorum. Araç yerinden kalkmıyor. Hiç bir görevli de sesini çıkarmıyor. Merak ediyorum bu aracın sahibi kim acaba? Bostanlı'da park yeri için bulmak için kavga edilirken, günlerdir burada böylesine duran araca ses çıkarmamak da oldukça ilginç.

K. NİZAMETTİN GÖNÜL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Koç: İzmir’in 13 yılını kazandıracağız
Sonraki Haber Erdal Acar Karşıyaka'ya geldi, "Sözüm söz" dedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?