ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Bu kadarına da pes doğrusu

Bu kadarına da pes doğrusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu kadarına da pes doğrusu

Sayın yetkili. Sizin internet gazetenizi keyifle takip ediyorum. Gazetenizi de alıyorum. Zaman zaman okuyucu mektuplarına yer veriyorsunuz. Ben de bunu yolluyorum.

Bostanlı'nın en işlek caddesi Şehitler Bulvarı'nda halkın deyimiyle Bostanlı Çarşısında ünlü bir süpermarketin önündeki manzara böyle. Sadece önü mü? Kaldırımın neredeyse tamamına yakını işgal durumunda. Üstelik içi meyve ve sebze ile dolu olan özel araç da günlerce, haftalarca özürlü otoparkında park etmiş duruyor. Önünde de mallar sergilenmiş durumda. İnsanlar burada alış veriş yaparken kaldırımdan geçmek de mesele oluyor.

Öncelikle Ege Bölgesinde ünlü olan bu süpermarkete yakışmayan bir durum söz konusu. Haksız rekabet ve kaldırım işgali. Üstelik özürlü araç yerinde günlerce duran bir kamyonet.

İnşallah siz bu fotoğraflı yazımı okuyucu köşesi diye ilan ettiğiniz bölümünüzde yayınlarsınız da bir yetkili görür. Belki bu duruma da dur der.

Bekliyor ve taklip ediyorum. İyi çalışmalar.

C. Emrullah K.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK tek ve bütündür! Ama…
Sonraki Haber İzmir Barosu'ndan avukatlara mesleki sorumluluk sigortası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?