ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tuna Kültür ve Sanat Derneği yeni sezonu açtı

Tuna Kültür ve Sanat Derneği yeni sezonu açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuna Kültür ve Sanat Derneği yeni sezonu açtı

Tuna Kültür ve Sanat Derneği yeni sezonu açtı Sezon açılışında konuklarıyla tek tek ilgilenen Tuna Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı ve Koro Şefi Çiğdem Sabuncuoğlu "yeni sezonda yepyeni sürprizlerimiz olacak" dedi.

Sezonun açılış töreni ve gala gösterisine Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler,,İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Şefi Hüseyin Çebi, İzmir Şair ve Bestekarlar Derneği Koro Şefi  Türker Atik, KASİAD Başkanı ve Derneğin Onursal Başkanı Süleyman Özsakallı, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşcı, EFSA-Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Başkan Yardımcısı Bülent Türeş, KARBİLDER ve ÇEKUD Başkanı Hüsnü Yardımcı, İzmir Musiki Derneği Başkanı Ayla Özçeltik, KSTK Yürütme Kurulu Nermin Damgaoğlu, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkan Yardımcısı Zöhre Benk, Tuna Mahallesi Muhtarı Hüseyin Koçoğlu, Bahariye Mahallesi Muhtarı Fuat Pusat, Donanmacı Mahallesi Muhtarı Coşkun Zenginer, DP Karşıyaka İlçe Başkanı Mevlüt Gür  katıldı.
Koro şefi ve derneğin başkan yardımcısı Çiğdem Sabuncuoğlu "Tuna Kültür ve Sanat Derneği adına sonsuz teşekkürler sunuyoruz.
Birlikteliğin ne kadar güzel ses getirebileceğini dün bir kez daha dostlarımızla birlikte yaşadık" dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Personel A.Ş Başkanı Aydın: Sendikal rekabetin içinde olmam
Sonraki Haber Öncelik yayaların hakkı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?