ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Stüdyo okuldan, sergi velilerden

Stüdyo okuldan, sergi velilerden

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Stüdyo okuldan, sergi velilerden

Karşıyaka’nın içerisinde fotoğraf stüdyosu bulunan tek okulu olan Emlak Bankası İlkokulu velileri, çok özel bir sergi açtı.

Karşıyaka Emlak Bankası İlkokulu’nun Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ile yaptığı işbirliği, öğrenci velilerinin vizörlerinden sanata dönüştü. Karşıyaka’da içerisinde fotoğraf stüdyosu bulunan tek ilkokul olan Emlak Bankası İlkokulu’nda, Halk Eğitim Merkezi’nden gelen eğitmenlerin eğittiği veliler, bilgilerini sanata dönüştürerek bir sergi açtı.

Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi’nde açılan sergideki tüm eserler, öğrenci velileri tarafından okulun fotoğraf stüdyosunda fotoğraflandı. Sergide portre fotoğrafların modelliğini ise okulun öğretmenleri ve öğrencileri yaptı.

Fotoğraf sanatı üzerine çalışmalarını sürdürme konusunda kararlı olan Emlak Bankası İlkokulu yönetimi, çok beğenilen sergiyi önümüzdeki günlerde farklı bir yerde tekrar açmayı planlıyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın genç yıldızları öğrencilerle bir araya geldi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?