ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın genç yıldızları öğrencilerle bir araya geldi

Kaf Kaf'ın genç yıldızları öğrencilerle bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın genç yıldızları öğrencilerle bir araya geldi

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı oyuncuları Ayşegül Girgin ve Yazemin Özel, 1912 Karşıyaka Derneği’nin düzenlediği organizasyon çerçevesinde Bayraklı Osman Faruk Verimer İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Milli Voleybolcu Yasemin Özel, “Burada olmak gerçekten çok güzel… Karşıyaka’nın özellikle taraftarı muhteşem.. Onların önünde bu formayı giymek gurur verici” derken, 7 yaşından beri kulübümüzün formasını giyen Ayşegül Girgin ise, “Yaklaşık 12 yıldır Karşıyaka’dayım ve çok güzel başarılara imza attık. 3 yıldır da A Takımda forma giyiyorum. Bu yıl 4.yılım. Taşıdığım formanın ağırlığını biliyorum. Bu formayı giymek herkese nasip olmuyor. Müthiş bir taraftarımız var. Maçlarda sürekli bizimle birlikte olan, bizi hiç yalnız bırakmayan insanlar var. Bu kulüpte oynamak gerçekten ayrıcalıklı” sözleriyle hislerini dile getirdi.

Oyuncular etkinlik sonunda minik Karşıyakalılar’ın imza ve fotoğraf isteklerini de kırmadılar.

Haber: Salahattin Oytun İdel

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Sıla rüzgarı esti
Sonraki Haber Stüdyo okuldan, sergi velilerden

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?