ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Nu Bass 26. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde

Nu Bass 26. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nu Bass 26. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde

26. İzmir Avrupa Caz Festivali, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile 14 Mart 2019 Perşembe günü 20.00’de AASSM Küçük Salon’da François Lindemann (piyano & el. piyano & beste), Amine Mraihi (ud), Olivier Clerc (davul), Patrick Perrier (bas & kontrbas), Ivor Malherbe’den (bas & kontrbas) oluşan Nu Bass çalacak.

Kullandığı enstrümanlara bakıldığında bir “etnik caz grubu” olarak tanımlanabilecek olan Nu Bass, kurucusu piyanist François Lindemann’ın bu eşsiz enstrümanlara uygun yaratılmış özel bestelerini seslendiriyor. Sayısız etkinlikte yer alan Nu Bass, festivallerin aranan konukları arasında bulunuyor. Nu Bass 13 Mart 2019 Çarşamba günü 16.00’da İKSEV’de genç cazcılara yönelik bir atölye de yapacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Srebrenitsa Soykırımını konu alan sergi Urla’da açıldı
Sonraki Haber Tugay: Karşıyaka'ya buz sporları salonu ve yüzme havuzu yapacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?