ANA SAYFA > GÜNDEM > Tugay: Karşıyaka'ya buz sporları salonu ve yüzme havuzu yapacağız

Tugay: Karşıyaka'ya buz sporları salonu ve yüzme havuzu yapacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tugay: Karşıyaka'ya buz sporları salonu ve yüzme havuzu yapacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, "Karşıyaka'ya spor tesisleri yaparken buz sporları salonunu da unutmayacağız" dedi.

Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde yapılan, CHP Spor Kurulu Başkanı, CHP Ankara Milletvekili, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, pek çok ilçenin CHP Başkan adayının da katıldığı "Yerel Yönetimlerde Spor Politikaları" sunumunu izleyen CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Haber'e yaptığı açıklamada "spor bizim de olmazsa olmazımız olacak. Daha önce de aktardığım gibi Karşıyaka Spor Kulübü'ne, amatör spor kulüplerimize her türlü desteği vereceğiz. Karşıyaka Stadı'nın önündeki engelleri kaldırıp stadın yerine yapılmasını sağlayacağız. Ayrıca ilk kez açıklıyorum. Karşıyaka gençliğinin ve sporcuların yararlanması için İzmir'in ikinci, Karşıyaka'nın ilk buz sporları salonunu yapacağız. Bunun için her türlü fizibiliteyi inceledik ve alt yapıyı hazırladık. Yüzme havuzu yeterli değil. Olimpik 12 ay kullanılacak kapalı ve açık yüzme havuzu yaparak yine Karşıyakalıların hizmetine açacağız Her iki spor tesislerinin yerleri de hazır. Seçildikten sonra bunları hayata geçireceğiz"  dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nu Bass 26. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde
Sonraki Haber Trap- Skeet Şampiyonası sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?